Cautare

4499 de rezultate pentru "tg mures agristeu casa parohiala" (3.50 secunde)
Ca senator de Mures al Partidului Social Democrat, sunt mandru ca provin dintr-un judet cu traditie in ceea ce inseamna calitatea si performanta actului educational, de la nivelul prescolar, unde se pune prima caramida pentru o constructie educationala solida, la scoli primare, gimnazii si licee cu performante deosebite si care formeaza olimpici nationali si internationali, pana la cele trei universitati de prestigiu:
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Mures, Romania sau [email protected] Mai multe detalii la nr.
Magda Marincovici) Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat a fost efectuata de specialistii din compartimentul de radiologie interventionala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures. ... Managerul SCJU Tg. Mures, dr.
Si a suferit enorm, cand a fost desfiintat Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Tg. Mures, in 2011, aflat in slujba pacientilor inca din 1995.
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Curtea unui gospodar din judetul Mures s-a transformat in ferma pentru cerbi lopatari. Situata la o distanta de 20 de kilometri de Targu Mures, ferma adaposteste animale, pasari domestice si 10 exemplare de cerb lopatar.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures. Fiica lor, de doar 1 an, se afla in stare grava la Spitalul Clinic Judetean Tg.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Senatul a adoptat legea darii in plata Senatorii au adoptat, luni, in unanimitate, proiectul legii darii in plata a unor imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, cu amendamentul ca programul Prima casa sa fie inclus in acest act normativ.
Pe tot parcursul perioadei, in care moneda veche are putere circulatorie, respectiv pana la data de 31 decembrie 2006, soldul registrului de casa va fi evidentiat in moneda noua.
"Tinerii din Craiova fie nu îsi permit sa construiasca o casa, fie nu vor sa ramâna în oras.
"Tinerii din Craiova fie nu îsi permit sa construiasca o casa, fie nu vor sa ramâna în oras.
Persoanele care nu au posibilitatea de a se inscrie in acest an in programul "Prima Casa", pot sta linistiti, deoarece guvernantii au hotarat ca acesta sa fie prelungit.
La aproape trei saptamani de la debutul programului destinat dezghetarii creditului de retail si a pietei imobiliare, Fondul de Garantare a analizat si aprobat doar 34 de dosare pentru acordarea de garantii in cadrul programului "Prima casa". ... Reamintim cateva informatii privind conditiile pentru inscriere in Programul Prima Casa:
Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat, joi, conventia cu Fondul de Garantare a Creditelor pentru programul "Prima Casa", iar clientii pot depune solicitarile de imprumuturi incepand de luni, in contextul in care peste 10.000 de persoane s-au interesat deja la banca de acest produs.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) are in vedere extinderea plafonului de garantii la 75.000 euro pentru casele construite prin programul Prima Casa de mai multi indivizi asociati, ca forma de stimulare a constructiilor noi de case, a spus, joi, ministrul de resort, Sebastian Vladescu.
• Andrei Zaharescu a prezentat cazul unei familii cu cinci copii, care a ramas, pentru a doua oara, fara casa. • Alina Petrescu a prezentat cazul unei batrane care a ramas, la 75 de ani, singura si fara casa.
google-analytics.com